torsdag 8 oktober 2009

Penntricket
8 kommentarer:

 1. Haha, jag älskar't! Jag och min mamma såg på en dokumentr om bröst när jag var ca tio. DÅ var det en som förklarade penntricket. Från den dan visste jag att jag inte ville ha bröst som det fastnade pennor under. Nu vet jag bättre! Det är ju en av dom bästa sortens bröst!

  SvaraRadera
 2. bra det sara! såklart en ska ha en penna eller två under brösten! hemma har vi haft tävling vem som kunde ha flest saker under brösten, jag klarade 4 pennor, en sax, en trådrulle och en malmökarta. penntricket är ett spännande samhällsfenomen. just nu undrar jag mest vad det kallas på engelska? nån som vet?

  SvaraRadera
 3. Hahahahah! En malmökarta!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt! Jag har alltid varit rädd för att prova, för det var killar i högstadiet som sa med nedlåtande ton att om man kunde ha en penna under brösten så hade man hängpattar och INGEN ville ha en. Det är så dumt att jag nästan vill gå tillbaka i tiden och demonstrera då nån idiot påstod detta, dra av tröjan och sätta pennjäveln under bröstet, det högra givetvis som hänger lite mer ;) Nu ska jag utforska mer teckningar!

  SvaraRadera
 5. tack vad fint sagt <3. mycket en skulle vilja gå tillbaka å göra ibland...

  SvaraRadera
 6. å jag hoppasdes att den där <3 skulle blir ett snyggt hjärta... <3 är typ det fulaste.

  SvaraRadera
 7. karin du är helt otrolig! go go go! greetings from the westcoast!

  SvaraRadera
 8. tack emmipemmi! gogogo du me!

  SvaraRadera