fredag 5 mars 2010

Mitt värsta jag

Sammarbeta!! Jag och kollegan och vännen Käbi käbilainen Petersson har gjort det igen! Våra värsta jag, ihopritade till en och samma korsritade lilla trafikjävel

12 kommentarer:

 1. vem har ritat vad??? karin din coach säger: Jag älskar när du använder dialogen på det här viset utan att ha caption-berättande! mer sånt! heja! bra att ni håller på tjejer! det är roligt när tjejer håller på osv. vafan är en söndagsseglare?

  SvaraRadera
 2. Hej coach!(kan du sluta att coacha håll din käft bara gå?) Båda har ritat allt! jag vet inte vad captionberättande är men jag gillar också dialoger, det är så svårt bara. söndagsseglare säger en ibland om nån som är typ långsam i trafiken osv. ett så kallat talesätt!

  SvaraRadera
 3. jaha när var det talesättet i ropet då? 1957? caption hallå! vad lärde ni er i serieettan? det är när det är ett berättande som inte är dialog. i en "caption-ruta". jag tror du gilllar coachen....

  SvaraRadera
 4. Jag minns i matsalen när ni pratade om den här idén. Fint resultat! Sköjj att ni samritar (som i er långa långa Buffy-serie...) ^_^


  Det var ngn gång i ettan när vi skulle rita tillsammans två och två och jag hamnade med dig
  och blev skitnervös för att rita med dig
  eftersom jag tyckte du var så ball och begåvad.

  Och så ville jag inte att du skulle upptäcka att jag egentligen var sämst på att rita...

  Men du var så fin! Fnissade och uppmuntrade Fridan så hon blev alldeles glad!

  Jag ska aldrig sluta älska dig.

  Hade det inte varit för dig hade jag suttit i Stockholm och pillat mig i naveln nu.

  Det räckte med att du sa "Men det är ju sjukt att inte du ska söka tvåan Frida" med din klara blick, så var jag fast.

  Och NU tackar jag herren jesus kristus och dig och tomten och mamma och buddha och världen och kärleken och ALLT för att allt är så jävla vackert.

  Haha, Oj! Jag blev alldeles sentimental här i en vanlig bloggkommentar.
  TokFrida...
  Well well, there you go.

  SvaraRadera
 5. Men frida. Jag smälter!!! Så fint! Jag är hemskt glad att ha kunnat påverka ditt liv i positiv riktning. Jag kommer också ihåg den gången vi ritade ihop det var kul! grädde på moset med mera! Tack för värmen min kära.

  Karolina, du borde bejaka ditt inre 1957. Ibland sitter det så långt inne! Du barn av din tid. Tack för captionlektionen. Jag gillar ditt coach-jag. Jag gillar alla dina jag.

  SvaraRadera
 6. åh så fint och klockrent! jag är också så där arg när jag cyklar.
  när jag var liten sa min mamma "tårtambulanser" om små bilar med gamla par i som åkte jättelångsamt på motorvägen. att dom liksom var på väg till söndagsfikat hos nån släkting och hade en tårta i baksätet som dom var tvungna att köra långsamt för att inte förstöra. som söndagsseglare kanske ungefär.

  SvaraRadera
 7. Haha åh, tårtambulanser! Vad fint!

  SvaraRadera
 8. elin rutisch22 maj 2010 10:40

  jag tycker det är asviktigt med cykelserier. själv startade jag en förening i måndags som heter CRIS (cyklisters rätt i samhället, såklart) JAG ÄR SÅ GUDFÖRBANNATJÄVLALESS på att folk inte respekterar en cyklist. vi har mer rättigheter än bilister men det förbiser bensinasen bara. bara köra och köra. tuta och köra och ibland inte ens tuta utan bara hoppsan där BACKADE JAG PÅ EN SKITKOL TJEJ (obs typ jag) PÅ EN CYKEL OCH HON FLÖG AV OCH SLOG SIG OCH LIGGER NU PÅ MARKEN OCH FÖRBLÖDER* ISTÄLLET FÖR ATT SE HUR DET ÄR MED HENNE SÅ STICKER JAG BARA JAG BARA GÖR DET. obs hämtat ur verkligheten typ förra måndagen.
  *det lät bättre med förblöda. jag skrapade ju bara upp knäet så det rann lite och huden liksom fastnade i byxorna sen när jag tog av dog. och fick blåmäken överallt och cykeln blev sne och vind. men sånt får man ju ta, när man nu valt att vara cyklist!

  SvaraRadera
 9. Asså Elin vilket j ä v l a a s!!!! du är en martyr för alla cyklister, vi borde göra små ikoner med dig och din cykel på. och sen bränna bilar varje måndag för att hedra minnet.

  SvaraRadera
 10. Hahahaha!
  Klockrent slut också! Bra blogg!

  SvaraRadera
 11. SÅ. JÄVLA. BRA.

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Som tecknare och cyklist vill jag bara säga att jag älskar detta! Mer sånt!

  SvaraRadera